033-2110442
skip to Main Content

Uw partner voor reiniging en schoonmaakwerk

Zoet Services is uw aanspreekpunt voor het reinigen van onder andere woningen, bedrijfspanden en openbare ruimtes. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. Bekijk onze diverse mogelijkheden of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Reinigingsbedrijf

De kracht van Zoet services is dat wij onze jarenlange ervaring en kennis combineren voor het schoonmaken van gevels, civiele kunstwerken, bruggen, parken, pleinen en bestrating echt schoon te maken.

Gevelreiniging

Door onze service gevelreiniging wordt uw gevel weer als nieuw. Wij hanteren verschillende technieken om uw gevel weer volledig te reinigen. Ook voor hogere gebouwen hebben wij het juiste materiaal en machines.

specialistische reiniging

Wanneer het met gewoon schoonmaken niet meer lukt staat Zoet Services voor u klaar om specialistisch te reinigen. Graffiti wordt netjes verwijderd en andere oppervlaktes worden weer schoon zoals het hoort.

Bestrating reinigen

U geniet nog meer van het buitenleven als uw bestrating en oprit keurig schoongemaakt zijn voor een schone uitstraling. Kies daarom voor Zoet Services.

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud van Zoet Service betekent dat uw gevel een mooie uitstraling blijft behouden door regelmatig onderhoud aan uw pand.

Gevel impregneren

Heeft u woning of bedrijfspand last van vocht doorslag of schimmels? Laat uw gevel dan impregneren voor een schoon resultaat en veilig resultaat.

Voorbeelden van onze projecten

Back To Top