033-2110442
skip to Main Content

Over ons

Zoet Services is uw partner voor reiniging en onderhoud van gevels, daken, bestratingen en civiele kunstwerken. Wij denken graag met u mee voor een de juiste oplossing op maat. Service gerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast maken wij bepruik van ingenieuze apparatuur voor het beste resultaat. Kiezen voor Zoet Services is een bewuste keuze.

Onze missie

Een bijdrage leveren aan een mooie, schone en duurzame leefomgeving, waarbij wij de wensen van de klant binnen ons dienstverlening voorop stellen.

Onze visie

De wensen van de klant verwoorden in een oplossing op maat. Wij gaan voor een simpele oplossing voor complexe vraagstukken. Hierbij geldt: afspraak is afspraak. Wij willen groeien om onze kennis te kunnen delen. Ons team werkt goed samen, is betrokken, vakkundig en opgeleid. Dit in combinatie met ons machinepark maakt ons inzetbaar voor zowel kleine als grote projecten.

Onze voordelen

Zoet Services onderscheidt zich in klantgerichte dienstverlening waarbij wij de belangen van de klant voorop stellen, service gericht te werk gaan en kwaliteit afleveren naar behoefte van de klant.

Zo staan wij voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Oplossing op maat

Bent u overtuigd van deze kernwaarden? Wilt u ons inschakelen als partner op het gebied van schoonmaak? Laat ons dan vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen!

Schakel Zoet Services in

Heeft u een schoonmaakklus klaarliggen voor ons reinigingsbedrijf?

Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Zoet Services zorgt altijd voor een duurzaam en stralend schoon resultaat.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-2110442, een mail te sturen naar info@zoetservices.nl of vraag via het contactformulier direct een offerte bij ons aan. Ons team staat graag voor u klaar.

Back To Top