033-2110442
skip to Main Content

Over reinigingsbedrijf Zoet Services

Zoet Services is uw partner voor reiniging en onderhouden van gevels, daken, bestratingen en civiele kunstwerken. Als u voor Zoet Services kiest dan heeft u partij die met u meedenkt en een oplossing opmaat bied met en veelzijdig dienstenpakket. Goede services gerichtheid. Hoogstaande kwaliteit door gebruik van ingenieuze apparatuur. Kiezen voor Zoet Services is een bewuste keuze.

Onze missie

Een bijdrage leveren aan een mooie, schone en duurzame leefomgeving, waarbij de eisen en wensen van de klant binnen ons dienstverlening voorop stellen.

Onze visie

Wensen en eisen van de klant verwoorden in een oplossing op maat. Wij gaan voor een simpele oplossing voor een complexe vraagstukken. Afspraak is afspraak. Wij willen groeien omdat wij onze kennis willen delen. Ons team is een team, werken samen, betrokken, vakkundig en opgeleid. In combinatie met ons machinepark zijn wij inzetbaar voor zowel kleine als grote projecten.

Voorbeelden van onze projecten

Onze voordelen

Zoet Services onderscheid zich in klant gerichte dienstverlening waarbij wij de belangen van de klant voorop stellen, services gericht te werk gaan en kwaliteit afleveren naar behoefte van de klant.

Zo staan wij voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Oplossing op maat

Bent u overtuigd van deze kernwaarden? Wilt u ons inschakelen als uw partner op het gebied van schoonmaak? Laat ons dan vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen!

Schakel Zoet Services in

Heeft u een schoonmaakklus klaarliggen voor ons reinigingsbedrijf?

Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Zoet Services zorgt altijd voor een duurzaam en stralend schoon resultaat.

U kunt ons bereiken ons door te bellen naar 033-2110442, of stuur een mail naar info@zoetservices.nl of vraag via ons online contactformulier direct een offerte bij ons aan. Ons team staat graag voor u klaar.

Back To Top