Gevelreiniging / herstel vve & Vastgoed beheer
 

Uw partner voor reiniging en onderhoud

Renovatie en behoud van gevels

De gevel en muren van uw wooncomplex of bedrijfspand zijn continu overgeleverd aan de elementen en vervuiling. Periodieke reiniging en onderhoud zijn dus geen overbodige luxe, eerder essentieel voor het behoud van uw vastgoed. Zoet Services heeft de kennis en ervaring om grootschalige reinigings- en herstelprojecten van A tot Z te regelen. Onze goedopgeleide gevelreinigingsexperts beschikken over de modernste apparatuur, waardoor elke ondergrond/gevel op een efficiënte en vooral veilige manier kan worden gereinigd. Ook het vervangen van voegen en het impregneren van de muren kunt u met een gerust hart aan onze gevelspecialisten overlaten. . Wij werken altijd met een duidelijk werkplan en voorzien in een digitaal opleveringsdossier. 

Veiligheid

Zoet Services is VCA gecertificeerd en hanteert de ISO 9001 en 140001 normen. Wij zorgen voor een veilige werkplek. Waar afzettingen nodig zijn, worden de CROW richtlijnen gehanteerd.

Waarom Zoet Services

Zoet services de gevelspecialist voor VVE’s en vastgoedbeheerders. Bij Zoet Services kunt u rekenen op:

  • heldere afspraken
  • oplossingen op maat
  • duidelijk werkplan en realistische planning
  • digitaal opleverdossier
  • vakkundig personeel
  • het juiste materiaal en moderne reinigingsmiddelen
  • ook voor monumentale en historische panden (URL 4006)
  • VCA,  ISO 9001, ISO 140001, CROW 

Werkzaamheden gevelrenovtie

Zoet Services verzorgt het volledige gevelrenovatietraject. Daarbij kunnen we onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Gevelreiniging

Na analyse bepalen welke gevelreinigingsmethode het beste bij uw situatie: hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, zandstralen / softstralen of chemische reiniging.

Voegrenovatie

Wij zorgen voor een kwaliteitsvoeg die jarenlang probleemloos meegaat. Natuurlijk in de stijl die past bij het te renoveren pand. Ook voor monumentale gebouwen.

Gevel hydrofoberen / impregneren

Door vakkundig te impregneren wordt het onnodig intrekken van vuil en vocht in stenen en voegen vermeden. Een must voor het behouden en onderhouden van de muur.

Graffitipreventie

Ga preventief te werk! Door het aanbrengen van een speciale coating is een aangebrachte graffiti gemakkelijk en snel van de muur te verwijderen. Een aanzienlijk besparing in tijd en kosten.

Neem voor een renovatie- en onderhoudstraject op maat contact met ons op...

Projecten

Een greep uit de door Zoet Services uitgevoerde reinigings- en herstel projecten: 

Reinigen brug gemeente Zaanstad

Torbo stralen 3 bruggen Amsterdam

Brugrenovatie in Leusden