Gevel behandeling met keim

Uw partner voor gevelonderhoud

Keimspecialist

Voor een perfect geverfde gevel kiest Zoet Services voor een behandeling met Keim. Deze hoogwaardige mineraalverf zorgt voor de perfecte binding, waardoor het zeer lang meegaat en niet zal bladderen. Keim is dampopen, wat de vochtregulering ten goede komt en schimmels tegengaat. Het is tevens een duurzaam product met een lage milieu-impact. Verder is Keim: onbrandbaar, kleurvast, onderhoudsvrij, UV-bestendig en relatief voordelig. 

Veiligheid

Zoet Services is VCA gecertificeerd en hanteert de ISO 9001 en 140001 normen. Wij zorgen voor een veilige werkplek. Waar afzettingen nodig zijn, worden de CROW richtlijnen gehanteerd.

Gevelbehandeling met Keim

Waarom Zoet Services

Zoet Services is al jaren de gevelspecialist, bij ons kunt u rekenen op:

  • heldere afspraken
  • oplossing op maat
  • duidelijk werkplan en realistische planning
  • digitaal opleverdossier
  • vakkundig personeel
  • het juiste materiaal en moderne reinigingsmiddelen
  • VCA,  ISO 9001, ISO 140001, CROW 

Keimsystemen

KEIM Soldalan

Universele buitenmuurverf op basis van het bindmiddel sol-silicaat (combinatie) van kieselsol en waterglas) geschikt voor organische, minerale en gemengde ondergronden zoals bv. gevelisolatie. KEIM Soldalan is hydrofoob, zeer dampopen , lichtecht, UV – stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig met een minimale neiging tot vervuiling.

KEIM Soldalan®-Grof

Sol-silicaatverf met een licht slemmende werking als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan-systeem. Ter egalisering van structuuronderscheid c.q. overbrugging van haarscheurtjes bij de renovatie of het overschilderen van draagkrachtige dispersie- en siliconenhars gebonden ondergronden als ook minerale ondergronden.  Het product Grof is als eindlaag niet geschikt, de kleuren zijn lichter dan bij Soldalan.

KEIM Soldalan®-ME

Sterk gespecialiseerde Sol silicaat muurverf met fotokatalytische werking voor zowel organische, minerale als gemengde ondergronden en BGI systemen. Fotokatalytisch werkzaam, reduceert schadelijke gassen (bijv. NOx, VOC’s) en organische vervuiling. Organisch aandeel < 5%.

Ook de perfecte gevel? NEem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op...

Projecten

Een greep uit de door Zoet Services uitgevoerde projecten:

Gevelbehandeling met keim

Torbo stralen 3 bruggen Amsterdam

Brugrenovatie in Leusden