033-2110442
skip to Main Content

Op zoek naar een reinigingsbedrijf?

Bent u op zoek naar een ervaren reinigingsbedrijf? De specialisten van Zoet Services zijn in meerdere schoonmaakklussen gespecialiseerd. Wij kunnen uw gevel reinigen, graffiti verwijderen, uw dakpannen schoonmaken, uw terras reinigen en zelfs complete bruggen en viaducten schoonmaken. Onze vakmensen werken uiterst zorgvuldig en gemotiveerd. Wij werken met de nieuwste apparatuur en gebruiken duurzame reinigingsmiddelen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod aan diensten? Wilt u meer weten over onze prijzen? Schakel ons reinigingsbedrijf vandaag nog in!

Reinigingsbedrijf Zoet Services

Gevelonderhoud

Bestrating reinigen

Ontdek de diensten van ons reinigingsbedrijf

Wist u al dat ons reinigingsbedrijf totaalpakketten aanbiedt? Wij werken namelijk samen met andere professionele ondernemingen. Ook bieden we vanuit ons bedrijf zelfs al volledige diensten aan. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor een gevelreiniging? Dan volbrengen wij eerst een grondige inspectie op het te verwijderen vuil. Naar aanleiding daarvan bepalen wij met welke apparatuur en reinigingsmiddelen wij uw gevel onder handen nemen.

Ontdekken we tijdens het reinigen dat de voegen van uw gevel hun beste tijd wel hebben gehad? Dan kunt u ons meteen inschakelen voor het bijwerken van de voegen. Is uw gevel daarna volledig schoon én voorzien van nieuwe voegen? Dan rest ons alleen nog de laatste klus: het impregneren van uw gevel. Hiermee beschermt u uw gevel enorm en verlengt u de levensduur ervan. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor volledige schoonmaakklussen!

Dit zijn de kernwaarden van ons reinigingsbedrijf

Als u ons inschakelt voor het reinigen van uw gevel, het schoonmaken van uw terras, het wassen van uw beglazing of het reinigen van een complete brug of een heel viaduct, dan kiest u voor een gespecialiseerd bedrijf dat diverse belangrijke kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Zo staan wij voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u overtuigd van deze kernwaarden? Wilt u ons inschakelen als uw partner op het gebied van schoonmaak? Laat ons dan vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Schakel ons reinigingsbedrijf direct in

Heeft u een schoonmaakklus klaarliggen voor ons reinigingsbedrijf? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Laat ons uw dakpannen reinigen, uw gevel schoonmaken of uw terras, bestrating of brug van een grondige schoonmaakbeurt voorzien. Wij zorgen altijd voor een  duurzaam en stralend schoon resultaat. U bereikt ons door te bellen naar 033-2110442, stuur een mail naar info@zoetservices.nl of vraag via ons online contactformulier direct een offerte bij ons aan. Ons reinigingsbedrijf staat voor u klaar!

Voorbeelden van onze projecten

Back To Top