033-2110442
skip to Main Content

Professionals met ingenieus materieel

Voor een mooi en schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat. Hieronder is de informatie te vinden over gevelreiniging, dakreiniging, bestratingreiniging, het reinigen van civiele kunstwerken, welke vervuiling weg gaat met de hogedrukreiniging, de technische specificaties van de machines en een overzicht van onze projecten.

Gevelreiniging

Een veel voorkomende gevelreiniging is de hogedrukreiniging van gevels. Deze reinigingssoort zet Zoet Services bij gevelbeplating, beton, bakstenen, tegels, aluminium of natuursteen. Zoet Services verzorgt de reiniging vanaf de grond, ladder, steiger of hoogwerker of vanaf het water. De verontreiniging die Zoet Services aanpakt met hogedruk gevelreiniging is een oppervlakkige reiniging. Mossen en algen worden direct van uw gevel gespoeld. Wanneer de vervuiling dieper genesteld is, adviseert Zoet Services gebruik te maken van Torbostralen of chemische gevelreiniging.
Door een veelzijdig dienstenpakket ontzorgt Zoet Services u compleet. Zoet Services verzorgt soms aanvullend voegrenovatie. Is uw gevel mooi schoon? Dan wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Dit doet u door de gevel te conserveren met bijvoorbeeld een impregneermiddel of hydrofobeermiddel. Ook verf en graffiti verwijdert Zoet Services voor u door middel van een chemische reiniging of Torbostralen. Is Zoet Services klaar met de reiniging? Dan spoelt Zoet Services de omgeving netjes na. Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld dat Zoet Services uw beglazing na de reiniging wast? Ook dit verzorgt Zoet Services graag voor u.

Dakreiniging

Maak het plaatje compleet en laat uw dak schoonmaken. Is uw dak vervuild en toe aan een dakreiniging doormiddel van hogedrukreiniging? Dan verzorgt Zoet Services dit graag voor u. Naast dat een plakkaat mossen op uw dak een lelijk gezicht is, tast het ook nog de kwaliteit van uw dak aan. Was uw dak wit t.b.v. vermindering van thermische overslag? Ook dan gaat Zoet Services uw dak schoonmaken. Liggen op uw dak zonnepanelen? Dan werkt Zoet Services hier voorzichtig omheen. Onze medewerkers zijn bekend om op hoogte te werken en zij weten hoe ze veilig de reiniging kunnen verzorgen.
Wanneer Zoet Services het dak schoonmaakt, bekijkt Zoet Services ook de status van het dak. Heeft het dak plaatselijk klein onderhoud nodig? Dan maakt Zoet Services dit voor u in orde. Ook het recht leggen van pannen, doet Zoet Services direct voor u. Betreft het groter onderhoud? Dan heeft Zoet Services onze connecties om u hierbij verder te helpen. Wanneer Zoet Services het dak schoonmaakt, leegt Zoet Services direct ook uw dakgoot. Zo heeft u er even geen omkijken meer naar.

Bestrating reinigen

Zoet Services krijgt uw vervuilde bestrating netjes door deze te reinigen met een hogedrukreiniger en heet water, in combinatie met een terrasreiniger. Door de juiste druk en temperatuur verzorgt Zoet Services de reiniging compleet, snel en vakkundig. Grote stukken onkruid haalt Zoet Services eerst handmatig weg. Kleine stukken onkruid verwijderen we tijdens de reiniging. Na de reiniging wast Zoet Services de voegen tussen de tegels in met breekerzand. Zo ontstaat een als nieuw en veilig resultaat, omdat de bestrating niet meer glad is. Door het inwassen van breekerzand duurt het ook langer voordat onkruid zich weer nestelt tussen de tegels. Heeft u specifieke wensen voor wat ingewassen moet worden tussen uw tegels? Ook daar geeft Zoet Services gehoor aan.
Zit er kauwgum op uw bestrating? Ook dit haalt Zoet Services gemakkelijk weg met de hogedrukreiniger en heet water. Rondom supermarkten, tankstations, treinstations, bushalten, scholen ziet u vaak veel kauwgum op de bestrating liggen. Het geeft het gevoel dat de omgeving niet onderhouden wordt, hoewel dit niet altijd het geval is. Zoet Services gaat u helpen om de kauwgum van de bestrating af te krijgen. We kunnen dit combineren met een onderhoud contract.
Vlonders liggen vaak nabij water. Jammer alleen dat deze zo gevaarlijk glad kunnen worden. U zou maar in de winter uitglijden en ongelukkig terecht komen! Zoet Services reinigt uw vlonder 1 maal per jaar met de hogedrukreiniger en heet water. Zo is uw vlonder weer mooi en stroef.

Civiel kunstwerk

Bruggen, damwanden en tunnels, dienen onderhouden te worden. Dit verzorgt Zoet Services voor u met de hogedrukreiniger. Is uw civiel kunstwerk onbehandeld of behandeld met een conserveringsmiddel? In beide gevallen biedt Zoet Services uitkomst. Heeft uw civiele kunstwerk nog geen conserveringsbehandeling ondergaan? Ook hier helpt Zoet Services u bij. Per object bekijkt Zoet Services welke conservering passend is voor uw object.
Een schoon straatbeeld draagt bij aan de veiligheid, een veilig gevoel en zorgt dat mensen netter omgaan met hun omgeving. Schoonmaken van relingen nabij wegen is dan ook sterk aan te bevelen. Het schoonmaken van fietstunnels geeft een veilig gevoel. Uit wetenschappelijke studies is naar voren gekomen dat een opgeruimde omgeving positief bijdraagt deze het netjes te houden.

Overige

Natuurlijk zijn er nog tal van objecten die u kunt laten schoonmaken met de hogedrukreiniger door ons. Galerijen, inpandige gevels, parkeerdekken, vuilnisbakken of ….? Voor specifieke opdrachten laat u direct uw gegevens achter op ons online contactformulier.

Waarbij de hogedrukreiniger ingezet kan worden:

 • Mossen en algen
 • Kauwgum
 • Onkruid
 • Uitbloei, wij spreken dan van een chemische reiniging
 • Graffiti, wij spreken dan van een chemische reiniging
 • Verf, soms in combinatie met chemie of Torbostralen

Technische machine specificatie

 • Dubbele custom-made hogedruk unit.
 • Spoelen tot 21 liter per minuut waar andere reinigingsbedrijven vaak stoppen bij 6 of 15 liter.
 • Waterdruk van 50 tot 350 bar instelbaar waar andere reinigingsbedrijven vaak stoppen bij 200 bar.
 • Temperaturen instelling mogelijk tussen de 5 en de 90 °C waar andere reinigingsbedrijven de temperatuur niet kunnen instellen of maar tot 60 °C komen.
 • Hogedruk unit heet water.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u iets laten hogedruk reinigen? Voor een oplossing op maat gaat Zoet Services samen met u op locatie de werkzaamheden bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Back To Top