033-2110442
skip to Main Content

Laat ons uw terras schoonmaken

Wilt u uw terras laten reinigen door een professioneel en ervaren reinigingsbedrijf? Neem dan contact op met Zoet Services. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bestrating. Is uw terras bedekt met mos en algen aanslag? Laat ons dan langskomen voor een grondige reiniging. Zo geniet u straks weer optimaal van het buitenleven. Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag met een hogedrukreiniger. Maar dit kost u erg veel tijd en energie. Bovendien kunt u de druk per abuis te hard zetten, waardoor schade aan uw oprit of buitenzitje ontstaat! Kortom, laat uw terras reinigen door onze ervaren professionals!

Terras reinigen

Graffiti verwijderen

Reinigingsbedrijf Zoet Services

Ontdek hoe wij terrassen reinigen

Onze aanpak verloopt als volgt. Eerst vegen wij uw terras. Treffen we grote stukken mos of onkruid aan? Dan verwijderen wij die eerst handmatig. Daarna beginnen wij met de reiniging. Hierbij spuiten wij de bestrating grondig schoon. Naderhand voegen we uw bestrating weer met (breker)zand. Zo blijft de bestrating netjes op zijn plaats liggen en heeft onkruid minder kans.

Vanzelfsprekend spuiten wij op het eind ook nog even het zand van uw gevel en wassen we uw ramen. Tijdens onze klus kan er namelijk nog wel eens wat zand opwaaien naar uw gevel en beglazing. Voor het reinigen van bestrating gebruiken wij een HD-unit (hoge druk-unit). Deze gebruiken wij ook als we ingezet worden voor een gevelreiniging.

Kies om deze redenen voor onze reiniging van uw terras

Mogen wij uw buitenplaats, oprit of bestrating reinigen? Dan kiest u voor een reinigingsbedrijf dat de volgende kernwaarden centraal heeft staan:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Wilt u ons bij u uitnodigen voor een grondige reiniging? Neem dan direct contact met ons op. Dan stellen wij een passende offerte voor u op en plannen we een geschikte dag en tijd voor deze klus!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Schakel ons in om uw terras te reinigen

Is het tijd voor het uitvoerig reinigen van uw terras? Draag die klus dan aan de specialisten van Zoet Services over. Als u ons inschakelt, dan bent u verzekerd van een topresultaat.

Wij werken met de beste apparatuur, de nieuwste reinigingsmiddelen en kiezen altijd voor een duurzame werkwijze. Kortom, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan! Bel direct naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Laat ons uw terras vakkundig reinigen!

Voorbeelden van onze projecten

Back To Top