033-2110442
skip to Main Content

Graffiti laten verwijderen?

Bent u op zoek naar een reinigingsbedrijf dat graffiti kan verwijderen? Het verwijderen van graffiti doen wij uiterst vakkundig en zorgvuldig. Wij inspecteren eerst uw gevel of het object. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel druk we nodig hebben voor de heet water hogedrukunit om alle teksten en tekens te verwijderen. Ook letten wij er goed op dat we niet te veel druk gebruiken. Het laatste dat wij willen is schade aanbrengen op het oppervlak. Kortom, u heeft hier een ervaren en vakkundige reinigingsbedrijf gevonden. Neem gerust contact met ons op om de graffiti te verwijderen!

Hoe wij werken

Wij passen verschillende methoden toe voor het verwijderen van graffiti:

 • Stralen Torbostralen
 • Stoomcleanen Hogedrukreinigen met kokend heet water
 • Met reinigingsmiddel Chemische reiniging

Blijkt in uw situatie zandstralen het beste resultaat op te leveren? Dan worden met behulp van een compressor, perslucht, water met gritkorrels(straalmateriaal) tegen de gevel of het object geblazen. Dit gaat met precies de juiste kracht, waardoor de graffiti automatisch loslaat. Soms is stralen niet nodig.

Dan is het voldoende om de vervuiling met alleen (heet) water af te spoelen. De druk die we hierbij gebruiken varieert van 50 tot 350 bar. We dragen er grote zorg voor niet een te grote druk te gebruiken. Op die manier voorkomen we schade aan uw gevel. Mogen de aangebrachte tekeningen en teksten niet direct verdwijnen, dan voegen we extra reinigingsmiddel toe.

Laat ons om deze redenen de viezigheid verwijderen

Mogen wij uw gevel of object reinigen? Dan neemt u een reinigingsbedrijf in de arm dat enkele belangrijke kernwaarden centraal heeft staan:

 • Servicegerichtheid
 • Hoogstaande kwaliteit
 • Ingenieuze apparatuur
 • Veelzijdig dienstenpakket
 • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u overtuigd van de voordelen van onze aanpak? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Schakel ons in om graffiti te verwijderen

Kortom, u heeft uw partner voor het verwijderen van graffiti gevonden. Schakel ons direct in. Bent u benieuwd naar onze andere werkzaamheden? Wij zijn namelijk ook in te schakelen voor een complete gevelreiniging. Inclusief het bijwerken van de voegen en het impregneren van uw gevel! Kortom, wij zijn uw complete partner als u op zoek bent naar een hygiënisch, duurzaam en stralend schoon resultaat. U bereikt ons door te bellen naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of vraag via ons online contactformulier een offerte bij ons aan. Wij komen graag die lelijke graffiti verwijderen!

  Informatie aanvragen


  Heeft u foto's die u mee wilt sturen? Stuur ze dan via wetransfer.com naar info@zoetservices.nl

  Back To Top