033-2110442
skip to Main Content

Uw specialist in het aanbrengen van keim

Zoet Services is uw aanspreekpunt voor het reinigen en behandelen van gevels. Hieronder vindt u verschillende soorten keim welke zijn aan te brengen op de buitenmuur. Bekijk de diverse mogelijkheden of neem contact met ons op voor een advies op maat. Gevelreiniging, voegwerk herstellen en behandelen van gevels, wij staan graag voor u klaar.

Amersfoort steiger foto 02
Amersfoort nafoto 02
KEIM Soldalan
KEIM Soldalan

Universele buitenmuurverf op basis van het bindmiddel sol-silicaat ( combinatie) van kieselsol en waterglas) geschikt voor organische, minerale en gemengde ondergronden zoals bv. gevelisolatie. KEIM Soldalan is hydrofoob, zeer dampopen , lichtecht, UV – stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig met een minimale neiging tot vervuiling.

KEIM Soldalan®-Grof
KEIM Soldalan®-Grof

Sol-silicaatverf met een licht slemmende werking als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan-systeem. Ter egalisering van structuuronderscheid c.q. overbrugging van haarscheurtjes bij de renovatie of het overschilderen van draagkrachtige dispersie- en siliconenhars gebonden ondergronden als ook minerale ondergronden.  Het product Grof is als eindlaag niet geschikt, de kleuren zijn lichter dan bij Soldalan.

KEIM Soldalan®-ME
KEIM Soldalan®-ME

Sterk gespecialiseerde Sol silicaat muurverf met fotokatalytische werking voor zowel organische, minerale als gemengde ondergronden en BGI systemen. Fotokatalytisch werkzaam, reduceert schadelijke gassen ( bijv. NOx, VOC’s) en organische vervuiling. Organisch aandeel < 5%.

Waarom Zoet Services

Het aanbrengen van Keim is specialistisch werk. Dit is zeker geen klus die u aan ieder bedrijf kunt overlaten. Bij ons weet u zeker dat het efficiënt, vakkundig en vlot gebeurt. Wij beschikken over de juiste moderne apparatuur en hebben de kennis. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Kies om deze redenen voor onze aanpak

Wilt u dat wij een brug of viaduct reinigen? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo staan wij voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over onze ingenieuze apparatuur? laat het ons weten! Wij zorgen altijd voor een stralend schoon, duurzaam en prachtig resultaat! Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij geheel vrijblijvend een afspraak kunnen inplannen.

Zie ook onze andere diensten: gevelrenovatieverf verwijderen

 

Back To Top