033-2110442
skip to Main Content

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Met een lagedrukreiniging bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Een oplossing op maat voor elk vraagstuk. Bij verschillende ondergronden zet Zoet Services een lagedrukreiniging in. Hieronder leest u wanneer en hoe Zoet Services lagedrukreiniging inzet. Daarna wordt opgesomd welke vervuiling verdwijnt dankzij lagedrukreiniging, wij wijzen u op de technische specificaties van onze machines en u ziet een overzicht van onze projecten staan.

Gevelreiniging onder lagedrukreiniging of gepaste druk

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton. Zoet Services draait de druk van de hogedrukreiniger tot een minimum of de juiste gepaste druk en reinigt de oppervlaktes. Vaak met een combinatie van temperatuur of chemische reiniging wordt een optimaal resultaat behaald. Met de juiste kennis is uw gevel schoon en heel.

Gevelbeplating schoonmaken door middel van telescoop bewassing

Wij kunnen op hoogte werken vanaf de grond. Is uw gevelbeplating vies en kunt u slecht bij te betreffende hoogte komen? Dan komt Zoet Services er wellicht wel bij met de telescoop bewassing. Een telescoop steel met bostel worden dan over de oppervlaktes gehaald. In combinatie met osmosewater, dat hierbij wordt gebruikt, voert het vuil direct naar beneden. Het aanzicht is een schoon resultaat waar u weer jaren plezier van heeft. Periodieke glasbewassing met telescoopbewassing besteedt Zoet Services uit.

Vervuiling soorten waarbij de lage druk en gepaste druk wordt ingezet:

  • Mossen en algen
  • Vervuiling

Technische machine specificaties

Waterdruk instelbaar vanaf 50 tot 350 bar
Temperaturen instelling mogelijk tussen de 5 en de 120 °C
Telescoop bewassing tot de 3e verdieping ca. 12 meter hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u iets laten reinigen met de lage drukreiniger? Voor een oplossing op maat kijkt Zoet Services samen met u op locatie naar de te verrichte werkzaamheden. Daarna krijgt u vrijblijvend een offerte van ons. Vraag direct een offerte aan om een afspraak in te plannen op locatie.

Back To Top