033-2110442
skip to Main Content


Wanneer het met gewoon schoonmaken niet meer lukt staat Zoet Services voor u klaar om specialistisch te reinigen. Met de juiste kennis, netwerk, apparatuur en reinigingsmiddelen kunnen wij u voorzien van een goed reinigingsbehandelplan en deze tot uitvoering brengen.

Vloeronderhoud

Er zijn vele soorten vloeren welke allemaal een ander soort onderhoud vragen. Ook de afmeting van vloeren kan nog al eens verschillen van vloeren van het kleinste kamertje van een woning tot een toonzaal of fabriekshal. Het herkennen van de vloeren is al een specialisme op zich. Wij onderzoeken eerst wat voor vloer u heeft en passen onze reinigingstechniek daar op aan.

Opleveringsschoonmaak/ bouwschoonmaak/ voorjaarsschoonmaak / ontruiming/ dieptereiniging woning of pand

Bij bouwopleveringen, aankoop en verkoop van een woning of gebouw wilt u het fris en schoon hebben. Al met al is het al gauw veel werk en u heeft nog meer aan uw hoofd in deze stressvolle periode. Zoet Services kan u ontzien in de schoonmaak. Dit doen wij door onze kennis samen te bundelen en u een totaal pakket aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging keuken en sanitair en reinigen van gladde ondergronden als deuren en afstoffen van liggende delen. Bij enige regelmaat verzorgen totaalpakket reinigingen ook voor de GGD Flevoland, Gemeentes en Notarissen.

Reinigingsbedrijf Zoet Services

Specialistisch reinigen

Bestrating reinigen

Dieptereiniging sanitair

Niemand gaat graag naar een vies toilet! Een schoon sanitair springt er uit. Een dieptereiniging bied uitkomt. Zeepresten, huidvetten, kalk, schimmel en vieze luchten kunnen zich voordoen. Met de juiste middelen en apparatuur kan Zoet Services deze veilig reinigen.

Indien gewenst zorgen wij ook voor kleine reparaties aan het sanitair. Bijvoorbeeld door het vervangen van de kitnaden. Hiermee biedtZoet Services een totaal services voor het reinigen van het sanitair.

Dieptereiniging keuken

Bacteriën, schimmels, ongedierte, etensresten, vet en kalk kunnen zich prima vestigen in een keuken.

Bij intensief gebruik of slecht schoonhouden van de keuken is het verstandig om geregeld een dieptereiniging te laten verzorgen door Zoet Services.

Je wilt toch niet dat mensen ziek worden door een vieze keuken…?

Bestrating reinigen

Voor het reinigen van bestrating maken wij gebruik van een HD-unit welke wij ook gebruiken voor bij de gevelreiniging in combinatie met een grote terrasreiniger. Grote stukken onkruid worden met de HD-reiniging niet verwijderd en dienen vooraf (handmatig)verwijderd te worden.

Na het reinigen adviseren wij opnieuw brekerzand in te laten vegen. Dit zodat uw bestrating netjes op zijn plaats blijft liggen en onkruid minder kans heeft.

Voorbeelden van onze projecten

Back To Top