033-2110442
skip to Main Content

De buitenkant van uw vastgoed is het visitekaartje voor klanten en medewerkers. Glasbewassing is van cruciaal belang voor een nette uitstraling van het gebouw. Met de juiste uitstraling van vastgoed kunnen wij u zeker helpen. Glasbewassing dient namelijk regelmatig gedaan te worden. Wij kunnen dit op afroep of per contract planning matig voor uw uitvoeren. Geen project te complex of te groot, inzet van eigen hoogwerkers.

Waarom Zoet Services Vof?

  • Uitstekende kwaliteit
  • Opgeleid personeel
  • Veilig werken op hoogte
  •  Zowel traditioneel als osmose glasbewassing

Over reinigingsbedrijf Zoet Services Vof

Zoet Services is uw partner voor reiniging en onderhouden van gevels, daken, bestratingen en civiele kunstwerken. Als u voor Zoet Services kiest dan heeft u partij die met u meedenkt en een oplossing opmaat bied met en veelzijdig dienstenpakket. Goede services gerichtheid. Hoogstaande kwaliteit door gebruik van ingenieuze apparatuur. Kiezen voor Zoet Services is een bewuste keuze.

 

Onze missie

Een bijdrage leveren aan een mooie, schone en duurzame leefomgeving, waarbij de eisen en wensen van de klant binnen ons dienstverlening voorop stellen.

Onze visie

Wensen en eisen van de klant verwoorden in een oplossing op maat. Wij gaan voor een simpele oplossing voor een complexe vraagstukken. Afspraak is afspraak. Wij willen groeien omdat wij onze kennis willen delen. Ons team is een team, werken samen, betrokken, vakkundig en opgeleid. In combinatie met ons machinepark zijn wij inzetbaar voor zowel kleine als grote projecten.

Back To Top