033-2110442
skip to Main Content

Uw gevels weer stralend schoon

Gevels zijn er in verschillende soorten en maten. Bij het ontwerp word er gekozen naar wat men mooi, functioneel en economisch haalbaar vind. Wanneer een woning of gebouw net neergezet is ziet alles er spik en span uit. De ene persoon of bedrijf realiseert zich wel of niet dat onderhoud eigenlijk direct een rol gaat spelen. Zoet Services kan op vele manieren u hierin voorzien.

Diverse behandelingen

Glasbewassing is de meest bekende vorm van gevelonderhoud. Zoet Services verzorgt glasbewassing op twee manieren. Zowel Traditioneel glasbewassing als glasbewassing met een telescoopsteel ook wel het Tuckerpole systeem genoemd. In combinatie met de glasbewassing verzorgen wij ook Anti Spin behandelingen.

Voorbeelden van onze projecten

Ook bij stenen gevels

Bij stenen en gestucte gevel kunnen wij een Hogedruk gevelreiniging toepassen ook wel HD-gevelreiniging genoemd of Lagedruk-gevelreiniging ook wel LD-gevelreiniging toepassen. Hierin kunnen wij de druk reguleren en het water eventueel verwarmen zodat vuil eerder los komt. Beide passen wij toe met een Hogedruk-unit.

Bij ernstige vervuiling wanneer alleen water druk niet voldoende is om het vuil te verwijderen kunnen wij is sommige gevallen gebruik maken van chemie. Dit benoemen wij ook wel als een Chemische gevelreiniging.

Wanneer gevelonderhoud jaren achter elkaar is nagelaten kan het zo zijn dat geen van de bovengenoemde toepassingen voor een mooi resultaat zorgt. Het vuil zit zo vastgehechte aan de gevel dat deze dan alleen nog veilig te verwijderen is doormiddel van Soft stralen.

Ook snel gereinigd

Na het reinigen of soft stralen van een gevel is het advies om de gevel te voorzien van een protectie door hem te impregneren of hydrofoberen. De gevel word voorzien van een film laag welke zorgt voor een vuilafstotende werking en waterdoorslag van de gevel gegarandeerd voor 5 jaar tegen gaat.

Heeft u last van vernieling van u gevel door een Graffiti’s typex of verf. Ook hierin kunnen wij u voorzien van een passende offerte. Eventueel kunnen wij de gevel daarna ook voorzien van een anti graffiticoating. Een anti graffiticoating zorgt er voor dat de graffiti niet mooi aanhecht op de gevel en deze gemakkelijker te verwijderen is dan zonder coating.

Een gevelreiniging is natuurlijk ook prima te combineren met een reiniging van de bestrating of het terras.

Reinigingsbedrijf Zoet Services

Gevelonderhoud

Bestrating reinigen

Back To Top