033-2110442
skip to Main Content

Uw specialist in gevelreiniging

Is het tijd voor een grondige gevelreiniging? Reinigingsbedrijf Zoet Services kan uw gevel vakkundig reinigen. Na een aantal jaar vertoont elke gevel sporen van vervuiling.

Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat uw gevel weer in schone en kwalitatieve staat wordt gebracht. Ook verlengt u hiermee de levensduur van uw gevel. Wij kunnen een gevelreiniging op verschillende ondergronden toepassen. Denk aan afgewerkt hout, metalen beplating of kunststof beplating. Hierbij maken we gebruik van het ingenieuze hogedrukunit, Torbo of Tuckerpole systeem. Bent u geïnteresseerd? Schakel ons direct in om uw gevel te reinigen!

Graffiti verwijderen

Reinigingsbedrijf

Gevel reinigen=

Kies om deze redenen voor onze gevelreiniging

Wilt u dat wij uw gevel reinigen? Heel verstandig. Ons reinigingsbedrijf biedt u namelijk de volgende voordelen:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u overtuigd van deze voordelen? Schakel ons dan direct in voor een grondige gevelreiniging. Wij komen uw gevel graag vakkundig reinigen.

Ontdek hoe wij uw gevel reinigen

Vaak is het al voldoende oppervlakkige vervuiling met alleen (heet) water af te spoelen. We kiezen altijd voor een gepaste druk, om schade aan uw gevel te voorkomen. De druksterkte die we gebruiken valt tussen de 50 en 350 bar. Mocht het nodig zijn, dan voegen we moderne reinigingsmiddelen toe aan het water. Hiermee kunnen wij uw gevel nog beter schoon krijgen.

De reinigingsmiddelen die wij gebruiken zijn van zeer goede kwaliteit, veilig in gebruik en ze zorgen voor een topresultaat. Soms kan het nodig zijn hardnekkige aanslag, zoals mos, (handmatig) te verwijderen, alvorens we met de echte gevelreiniging beginnen. Hierdoor hoeven we de druk van onze hogedrukunit niet onnodig te verhogen. Zo is de kans op schade aan uw gevel meteen een heel stuk kleiner. Is uw gevel in de afgelopen jaren al danig aangetast? Laat ons deze dan ook meteen van nieuwe voegen voorzien. Daarna impregneren wij uw gehele gevel, voor een langdurig en sterk resultaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Schakel ons in om uw gevel te reinigen

Is het tijd voor een grondige gevelreiniging? Neem dan contact op met ons ervaren en vakkundige reinigingsbedrijf. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij daar onze diensten op kunnen aanpassen. Bel direct naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in. Dan sturen wij u een vrijblijvende offerte toe voor een complete gevelreiniging!

Voorbeelden van onze projecten

Back To Top