033-2110442
skip to Main Content

Uw terras of oprit wordt grondig gereinigd

Kijk eens naar uw terras en oprit. Ziet u dan mos en algenaanslag? U geniet nog meer van het buitenleven als uw bestrating en oprit keurig schoongemaakt zijn. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een hogedrukreiniger, maar dat kost u al snel een hele dag en niet te vergeten een heleboel water. Om nog maar te zwijgen over het zand en de modder tegen uw gevels en ramen.

Daarom is het fijn dat Zoet Services dit werk uit handen kan nemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Dankzij onze efficiënte manier van reinigen, bespaart u liters water. Eerst vegen wij grondig, daarna spuiten wij de stoep schoon onder hoge druk en tot slot voegen wij uw bestrating weer met zand.

Vanzelfsprekend laten wij niet alleen uw terras netjes achter, maar spuiten wij ook nog even het zand van uw gevel en wassen we de ramen.

Voor het reinigen van bestrating maken wij gebruik van een HD-unit welke wij ook gebruiken voor bij de gevelreiniging in combinatie met een grote terrasreiniger. Grote stukken onkruid worden met de HD-reiniging niet verwijderd en dienen vooraf (handmatig)verwijderd te worden. Na het reinigen adviseren wij opnieuw brekerzand in te laten vegen, zodat de bestrating netjes op zijn plaats blijft liggen en onkruid minder kans heeft.

En dat tegen een zeer scherp tarief…

Bestrating reinigen

Reinigingsbedrijf Zoet Services

Gevelonderhoud

Back To Top