033-2110442
skip to Main Content

Uw specialist in het reinigen van steigers & vlonders

Bent u op zoek naar een specialist die een steiger of vlonder kan reinigen? Neem dan contact op met Zoet Services. Wij zijn een allround reinigingsbedrijf. Omdat wij beschikken over ingenieuze apparatuur en moderne reinigingsmiddelen, kunnen wij snel en eenvoudig een steiger schoonmaken. Is de steiger of vlonder dat u wilt laten schoonmaken, voorzien van mos, vogelpoep, algen aanslag of ontsierende graffiti? Wij bieden wij een uitkomst! Wilt u meer weten over onze diensten, aanpak en prijzen? Neem contact met ons op en laat ons het viaduct of de brug schoonmaken.

Waarom Zoet Services

Het schoonmaken van een steiger of vlonder is specialistisch werk en zeker geen klus die aan elk reinigingsbedrijf over te laten is. Bij ons weet u zeker dat het reinigen efficiënt, vakkundig en vlot gebeurt. Wij gaan zeer snel te werk, zodat het viaduct of de brug in no time weer gebruikt kan worden. Bruggen en viaducten worden gereinigd door middel van moderne apparatuur. Denk aan heet water hogedrukunits (HD-units). Hiermee spuiten wij het vuil uiterst eenvoudig van het oppervlak af. Zitten er op de steiger of vlonder ook nog grote stukken mos en onkruid? Dan wordt dit eerst (handmatig) verwijderd. Op die manier leveren wij straks een stralend schoon resultaat op. Schakel ons direct in!

Kies om deze redenen voor onze aanpak

Wilt u dat wij een brug of viaduct reinigen? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo staan wij voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over onze ingenieuze HD-units? laat het ons weten! Wij zorgen altijd voor een stralend schoon, duurzaam en prachtig resultaat! Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij een datum kunnen inplannen voor de complete reiniging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Back To Top