033-2110442
skip to Main Content

Wat wilt u laten reinigen in Zeewolde?

Bent u op zoek naar een ervaren reinigingsbedrijf in de omgeving van Zeewolde? Schakel dan Zoet Services in. Wij zijn een gemotiveerd reinigingsbedrijf voor al uw schoonmaakklussen. Zo kunnen wij uw gevel reinigen, uw dakpannen reinigen, uw terras reinigen en graffiti verwijderen. Maar ook voor specialistische klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Schakel ons bijvoorbeeld in om een viaduct of brug te reinigen. Bovendien zijn wij ook actief als voegbedrijf. Kortom, voor al uw schoonmaakklussen staat ons reinigingsbedrijf voor u klaar in Zeewolde!

Reinigingsbedrijf Zeewolde

Graffiti verwijderen

Dakpannen reinigen Zoet Services

Als u ons reinigingsbedrijf uw gevel, dak of terras laat reinigen

Mag ons reinigingsbedrijf uw gevel, dakpannen of terras in Zeewolde reinigen? Dan bestuderen wij eerst grondig welke reinigingstechniek wij het beste toe kunnen passen voor een optimaal resultaat. Wij reinigen door middel van hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging. Bovendien kunnen wij verschillende ondergronden conserveren.

Zo brengen wij desgewenst na onze gevelreiniging een beschermende coating aan. Wat onze aanpak helemaal onderscheidt van een gemiddeld reinigingsbedrijf, is dat wij samen met andere ondernemingen een totaalpakket aanbieden. Bij ons staan uw belangen voorop. Bent u benieuwd naar onze klantgerichte dienstverlening? Nodig ons reinigingsbedrijf dan uit in Zeewolde!

Maak in Zeewolde gebruik van onze extra diensten

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in gevelreiniging, dakpannen reinigen en graffiti verwijderen, kunnen wij ook grotere projecten aanpakken. We hebben het dan over het reinigen van een compleet terras, bestrating reinigen, een brug schoonmaken en een viaduct reinigen. Met de juiste kennis, ons brede netwerk, moderne apparatuur en bewezen reinigingsmiddelen kan ons reinigingsbedrijf vrijwel alle oppervlakken schoonmaken.

Zo gebruiken wij voor het reinigen van een terras, straat, brug of viaduct een ingenieuze HD-unit. Wij gaan voor duurzame resultaten. Is uw gevel bijvoorbeeld dusdanig vervuild en aangetast door invloeden van buitenaf? Dan komen wij niet alleen uw gevel reinigen, maar deze ook op de juiste manier voegen. Inderdaad, wij zijn uw reinigingsbedrijf en voeger in één!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Schakel ons in voor het schoonmaken in Zeewolde

Bent u overtuigd van ons brede aanbod aan diensten in Zeewolde? Schakel ons reinigingsbedrijf dan direct in. Laat ons uw brug, viaduct, gevel, terras of dakpannen reinigen. Zeker in gevelreiniging zijn wij gespecialiseerd. Zo kunnen wij graffiti verwijderen en als voegbedrijf uw gevel opnieuw voegen. Kortom, bel direct naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of vraag direct een offerte aan via ons online contactformulier. Wij komen graag naar Zeewolde toe om het een en ander grondig te reinigen!

Back To Top