033-2110442
skip to Main Content

Wat mogen wij voor u in Naarden reinigen?

Als u een ervaren reinigingsbedrijf zoekt om dakpannen te reinigen, een gevel te reinigen, een terras te reinigen of graffiti te verwijderen in Naarden, dan bent u aan het juiste adres bij Zoet Services.
Wij staan bekend als een gemotiveerd reinigingsbedrijf.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor specialistische klussen. Wij draaien onze hand bijvoorbeeld niet om om een brug of viaduct te reinigen. En wij fungeren als voegbedrijf. Inderdaad, wij zijn niet alleen een reinigingsbedrijf, maar uw complete partner in Naarden op schoonmaakgebied!

Reinigingsbedrijf Naarden

Graffiti verwijderen

Dakpannen reinigen Zoet Services

Laat ons reinigingsbedrijf uw dak, gevel of terras reinigen

Wilt u dat ons reinigingsbedrijf uw dakpannen, terras of gevel komt reinigen in Naarden? Dan beginnen we met een inspectie van het te verwijderen vuil. Aan de hand daarvan selecteren wij onze reinigingsmethode. Wij gaan altijd voor een optimaal stralend en duurzaam resultaat. Het reinigen gebeurt met onder andere hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging.

Wist u al dat wij na een grondige gevelreiniging uw gevel ook meteen kunnen impregneren? En dat is nog niet alles. Ons reinigingsbedrijf biedt totaalpakketten aan. Dit komt omdat we samenwerken met andere bewezen ondernemingen. Wenst u meer informatie over onze veelzijdige en klantgerichte dienstverlening? Schakel ons reinigingsbedrijf in Naarden in!

Kies in Naarden voor onze extra diensten

Wist u al dat wij veel meer kunnen dan gevelreiniging, graffiti verwijderen en dakpannen reinigen? Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor grotere projecten. Wilt u dat wij een compleet terras reinigen? Is het tijd om een viaduct te reinigen? Of mogen wij een brug schoonmaken? Voor al deze klussen beschikt ons reinigingsbedrijf over de juiste kennis, bewezen reinigingsmiddelen en moderne apparatuur.

Wij selecteren kritisch waarmee we bepaalde oppervlakken schoonmaken. Zo gebruiken we voor het reinigen van een viaduct, brug of terras onze HD-unit. Schakelt u ons in voor gevelreiniging, maar blijkt reinigen alleen niet voldoende? Nadat wij uw gevel reinigen, kunnen wij deze ook voor u voegen. Wij zijn dus niet alleen uw reinigingsbedrijf, maar ook uw voeger!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Schakel ons in Naarden in voor vakkundig schoonmaken

Wilt u ons reinigingsbedrijf in Naarden inschakelen? Wij kunnen niet alleen uw dakpannen, gevel of terras reinigen, maar ook een brug of viaduct schoonmaken.

Schakelt u ons in voor een grondige gevelreiniging? Dan zullen we ook meteen die lelijke graffiti verwijderen en desgewenst uw gevel opnieuw voegen. U ziet, wij werken ook als voegbedrijf. Bel naar 033-2110442, mail naar info@zoetservices.nl of vraag via ons online contactformulier direct een offerte aan. Wat mogen wij voor u in Naarden professioneel reinigen?

Back To Top