033-2110442
skip to Main Content

Als u iets perfect wilt laten reinigen in Laren

Wilt u uw dakpannen laten reinigen in Laren? Is het tijd uw gevel te laten reinigen? Wenst u dan ook meteen dat specialisten die lelijke graffiti komen verwijderen? Reinigingsbedrijf Zoet Services is gespecialiseerd in dakreiniging en gevelreiniging. Maar dat is nog niet alles. Wij komen ook graag uw terras reinigen. Zelfs een brug schoonmaken of een viaduct reinigen behoort tot ons dienstenpakket! En dan functioneren we ook nog als voegbedrijf. U ziet, ons reinigingsbedrijf kan werkelijk alles voor u in Laren schoonmaken!

Reinigingsbedrijf

Reinigingsbedrijf Laren

Graffiti verwijderen

Laat ons reinigingsbedrijf uw terras, gevel of dak reinigen

Ons reinigingsbedrijf voert in Laren graag eerst een grondige inspectie uit, voordat we uw terras, gevel of dakpannen gaan reinigen. Zo kunnen we bepalen welke reinigingsmethode het beste past. Wij werken regelmatig met hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging. Ongeacht welke apparatuur we kiezen, onze resultaten zijn altijd duurzaam en stralend.

Mogen wij een bezoekje aan Laren brengen voor een grondige gevelreiniging? Vergeet dan niet dat wij uw gevel ook meteen kunnen impregneren. Wilt u andere totaalpakketten van ons reinigingsbedrijf ontdekken? Vraag ons naar onze samenwerkingen met andere ondernemingen. Neem direct contact op met ons veelzijdige en klantgerichte reinigingsbedrijf!

Schakel ons in Laren in voor specialistisch reinigen

Tot onze standaard diensten in schoonmaken behoren onder andere gevelreiniging, graffiti verwijderen en dakpannen reinigen. Maar wij kunnen ook ingeschakeld worden voor specialistische reinigingsklussen. Laat ons bijvoorbeeld uw terras reinigen. Of schakel ons in voor het schoonmaken van een brug.

Wij kunnen zelfs een compleet viaduct reinigen! Ons reinigingsbedrijf beschikt over ingenieuze reinigingsmiddelen en de nieuwste apparatuur voor deze werkzaamheden. Minstens net zo belangrijk is onze ruime ervaring in het vak. Ons ruime en veelzijdige aanbod ziet u ook terug in onze gevelreiniging. Zo kunnen wij uw gevel reinigen én voegen. De vakkundige voeger van ons reinigingsbedrijf draait zijn hand niet om voor deze klus!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Wat wilt u door ons in Laren laten schoonmaken?

Wilt u dat ons reinigingsbedrijf uw terras, dakpannen en gevel komt reinigen in Laren? Of is het tijd dat wij een volledig viaduct komen reinigen of een complete brug komen schoonmaken? Is het een gevelreiniging waar uw pand behoefte aan heeft?

Wij kunnen niet alleen lelijke graffiti verwijderen, maar ook uw hele gevel voegen. Wij zijn namelijk ook graag uw professionele voegbedrijf. Kortom, bel naar 033-2110442, mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in. Wij sturen graag een vrijblijvende offerte naar u in Laren toe voor onze diensten in vakkundig reinigen!

Back To Top