033-2110442
skip to Main Content

Wat wilt u in Huizen laten reinigen?

Wilt u een ervaren reinigingsbedrijf bij u in Huizen uw gevel laten reinigen, uw dakpannen laten reinigen, uw terras laten reinigen of graffiti laten verwijderen? Schakel dan Zoet Services in.

Ons reinigingsbedrijf pakt gemotiveerd al uw schoonmaakklussen op. Wist u al dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor specialistische klussen? Zo kunnen wij snel en vakkundig een brug of viaduct reinigen. Daarnaast fungeren we als voegbedrijf. Kortom, al uw schoonmaakklussen in Huizen liggen bij ons reinigingsbedrijf in de juiste, professionele handen!

Reinigingsbedrijf Huizen

Graffiti verwijderen

Dakpannen reinigen Zoet Services

Laat ons reinigingsbedrijf uw gevel, dak of terras reinigen

Nodigt u ons reinigingsbedrijf uit in Huizen om uw gevel, dakpannen of terras te reinigen? Dan komen we eerst uitvoerig inspecteren welke reinigingstechniek wij het beste kunnen gebruiken. Ons streven? Een optimaal duurzaam en stralend resultaat. Wij reinigen met onder andere hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging.

Na onze diensten in gevelreiniging kunt u ons meteen inschakelen om uw gevel te impregneren. En hier houden onze extra diensten nog niet op. Ons reinigingsbedrijf werkt namelijk samen met andere ondernemingen. Hierdoor kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Wilt u meer weten over onze klantgerichte en veelzijdige dienstverlening? Maak een afspraak met ons reinigingsbedrijf in Huizen!

Ontdek in Huizen onze extra diensten

Wij zijn in veel meer ervaren en bekwaam dan alleen in dakpannen reinigen, gevelreiniging en graffiti verwijderen. Zo kunt u ook grotere projecten aan ons overdragen. Denk aan het reinigen van een compleet terras, een viaduct reinigen en een brug schoonmaken.

Ons reinigingsbedrijf kan al deze oppervlakken schoonmaken, omdat wij beschikken over de juiste kennis, een breed netwerk, bewezen reinigingsmiddelen en moderne apparatuur. Voor het reinigen van een brug, viaduct of terras gebruiken wij een ingenieuze HD-unit. Hiermee realiseren we duurzame resultaten. Blijkt uw gevel niet alleen vervuild maar ook aangetast? Door schimmel en weersinvloeden bijvoorbeeld? Laat ons dan uw gevel reinigen én voegen. Dit maakt van ons uw reinigingsbedrijf en voeger in één!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Schakel ons in Huizen in voor het schoonmaken

Wilt u in Huizen meer weten over ons brede aanbod aan diensten? Schakel ons reinigingsbedrijf dan vandaag nog in. Wij komen graag uw gevel, dakpannen, terras, brug of viaduct reinigen. Onze diensten in gevelreiniging vullen we desgewenst aan door graffiti te verwijderen en uw gevel opnieuw te voegen. Wij zijn immers ook een voegbedrijf. Bel naar 033-2110442, mail naar info@zoetservices.nl of vraag direct een offerte aan. Wij horen graag wat we in Huizen mogen reinigen!

Back To Top