033-2110442
skip to Main Content

Is het tijd om iets te laten reinigen in Blaricum?

Schakel reinigingsbedrijf Zoet Services in, als het tijd is uw dakpannen te reinigen, uw gevel te reinigen, graffiti te verwijderen of uw terras te reinigen in Blaricum. De specialisten van ons gemotiveerde reinigingsbedrijf zijn ook in te schakelen voor specialistische klussen.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u een viaduct of brug wilt laten reinigen. Wat onze aanpak verder bijzonder maakt, is dat wij ook werken als voegbedrijf. Kortom, ons reinigingsbedrijf is in Blaricum uw complete partner op het gebied van schoonmaken!

Dakpannen reinigen Zoet Services

Graffiti verwijderen

Reinigingsbedrijf Blaricum

Laat ons reinigingsbedrijf uw terras, dak of gevel reinigen

Nodigt u ons reinigingsbedrijf uit in Blaricum om uw terras, dakpannen of gevel te reinigen? Dan voeren we eerst een inspectie uit op het te verwijderen vuil. Zo kunnen we de juiste reinigingsmethode selecteren. hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging?

Wij reinigen altijd met een stralend en duurzaam resultaat als gevolg. Schakelt u ons in voor een gevelreiniging? Dan kunnen we uw gevel ook meteen impregneren. En zo biedt ons reinigingsbedrijf, in samenwerking met andere ondernemingen, meer totaalpakketten aan. Kies ook voor onze veelzijdige en klantgerichte aanpak. Schakel vandaag nog in Blaricum ons reinigingsbedrijf in!

Maak in Blaricum gebruik van onze extra diensten

Gevelreiniging, graffiti verwijderen en dakpannen reinigen is niet het enige dat we doen. Wij kunnen namelijk ook een compleet terras reinigen, een volledige brug schoonmaken en een geheel viaduct reinigen. Voor deze klussen past ons reinigingsbedrijf specifieke kennis, moderne reinigingsmiddelen en ingenieuze apparatuur toe. Hierdoor kunnen we vrijwel alle oppervlakken schoonmaken.

Voor het reinigen van een brug, viaduct of terras kiezen we vaak voor onze technisch hoogstaande HD-unit. Wilt u dat wij langskomen voor een gevelreiniging? En blijkt uw gevel niet meer in optimale staat? Dan komen wij uw gevel graag reinigen én voegen. Bij ons reinigingsbedrijf werkt namelijk ook een ervaren voeger!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Wat mogen wij in Blaricum schoonmaken?

U ziet, u kunt ons reinigingsbedrijf voor diverse schoonmaakklussen in Blaricum inschakelen. Wilt u dat wij uw terras, gevel of dakpannen reinigen? Als wij langskomen voor een grondige gevelreiniging, dan kunnen we ook meteen die ontsierende graffiti verwijderen en zo nodig uw gevel opnieuw voegen. Wij werken immers ook als voegbedrijf. Ook kunnen wij een brug of viaduct schoonmaken. Wat wenst u van ons? Bel naar 033-2110442, mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij horen graag wat wij in Blaricum professioneel mogen reinigen!

Back To Top