033-2110442
skip to Main Content

Maak in Baarn kennis met uw specialist in reinigen

Heeft u in Baarn een reinigingsbedrijf nodig dat uw dakpannen, gevel of terras kan reinigen? Dat een viaduct of brug kan schoonmaken? Of dat graffiti kan verwijderen op een duurzame manier? Maak kennis met reinigingsbedrijf Zoet Services. Wij zijn uw complete partner op het gebied van schoonmaak. Laat ons uw terras reinigen, de brug schoonmaken en het viaduct reinigen. Ook zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging, inclusief het bijwerken van voegen. Inderdaad, wij werken ook als voegbedrijf. Wat mag ons reinigingsbedrijf voor u schoonmaken in Baarn?

Reinigingsbedrijf

Laat ons reinigingsbedrijf uw gevel, dak of terras reinigen

Schakelt u ons in om uw gevel, dakpannen of terras te reinigen? Dan kijken wij bij u in Baarn eerst goed welke apparatuur en reinigingsmethode we het best kunnen gebruiken. Wordt het onze hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging? In alle gevallen bent u verzekerd van een stralend schoon resultaat.

Bovendien zijn al onze resultaten duurzaam. Kiest u in Baarn bijvoorbeeld voor een gevelreiniging? Dan willen wij uw gevel graag ook meteen impregneren. Wilt u weten welke totaalpakketten wij nog meer aanbieden? Vraag ons reinigingsbedrijf naar welke samenwerkingen wij met andere professionele partijen zijn aangegaan!

Nodig ons in Baarn uit voor specialistisch werk

Wilt u graffiti laten verwijderen, dakpannen laten reinigen of is het tijd voor een gevelreiniging? Ons reinigingsbedrijf is gespecialiseerd in deze vormen van schoonmaak. Maar wij kunnen nog veel meer! Zo heeft ons reinigingsbedrijf zeer ingenieuze reinigingsmiddelen en moderne apparatuur tot haar beschikking.

Hiermee kunnen wij uw terras reinigen, een brug schoonmaken en een viaduct reinigen. Kortom, wij bieden een enorm breed aanbod aan diensten aan. Dit geldt al als u ons ‘alleen maar’ inschakelt voor gevelreiniging. Naast dat wij uw gevel dan grondig reinigen, komen wij deze desgewenst ook meteen van goede, nieuwe voegen voorzien. Maak ook kennis met de voeger van ons reinigingsbedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Schakel vanuit Baarn uw specialist in schoonmaken in

Wilt u dat de vakmensen van ons reinigingsbedrijf in Baarn uw gevel, dakpannen of terras komen reinigen? In het geval van een gevelreiniging kunnen wij ook direct de lelijke graffiti verwijderen.

En vergeet niet dat wij uw gevel ook meteen kunnen voegen, omdat wij werken als voegbedrijf. Wilt u weten hoe wij precies een brug schoonmaken of een viaduct reinigen? Bel naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in. Voor een professionele reiniging komen wij graag naar Baarn!

Back To Top