033-2110442
skip to Main Content

Ontmoet uw specialist in reinigen in Amstelveen

Mogen wij uw dakpannen, gevel of terras reinigen in Amstelveen? Wilt u dat wij een viaduct of brug schoonmaken? Of wenst u dat wij die lelijke graffiti komen verwijderen? Schakel reinigingsbedrijf Zoet Services in voor alles op het gebied van schoonmaak, waaronder gevelreiniging. Wij kunnen uw terras vakkundig reinigen, een brug schoonmaken en een viaduct reinigen. Gevels voegen doen we ook, als vakkundig voegbedrijf. U begrijpt, ons reinigingsbedrijf kan alles voor u schoonmaken in Amstelveen!

Reinigingsbedrijf

Reinigingsbedrijf Amstelveen

Graffiti verwijderen

Schakel ons reinigingsbedrijf in om uw terras, gevel of dak te reinigen

Voordat ons reinigingsbedrijf bij u aan de slag gaat in Amstelveen, controleren wij hoe wij uw terras, gevel of dakpannen het beste kunnen reinigen. Wij werken namelijk met verschillende reinigingsmethoden en allerhande apparatuur.

Kunnen we het best ons hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging gebruiken? Welk systeem we ook kiezen, ons resultaat is stralend schoon. En duurzaam! Schakelt u ons in Amstelveen bijvoorbeeld in voor een grondige gevelreiniging? Laat ons dan ook meteen uw gevel impregneren. Bent u benieuwd naar onze andere totaalpakketten? Neem contact met ons op en vraag welke samenwerkingen ons reinigingsbedrijf aan is gegaan met andere vakkundige partijen!

Specialistisch reinigen doen we ook in Amstelveen

Ons reinigingsbedrijf is niet alleen gespecialiseerd in graffiti verwijderen, gevelreiniging en dakpannen reinigen. Onder onze diensten in schoonmaken rekenen wij namelijk ook specialistische reinigingsklussen. Zo kunt u ons uw terras vakkundig laten reinigen. Of laat ons een complete brug schoonmaken. Ook voor het reinigen van een viaduct draaien wij onze hand niet om. Wist u al dat ons reinigingsbedrijf met de meest ingenieuze reinigingsmiddelen en de nieuwste apparatuur werkt?

Dit zorgt ervoor dat we een zeer ruim aanbod aan diensten kunnen bieden. Neem onze gevelreiniging. Mogen wij uw gevel reinigen? Dan controleren we meteen of het verstandig is deze opnieuw te laten voegen. Vraag ons reinigingsbedrijf in dat geval om onze vakkundige voeger!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Schakel uw specialist in schoonmaken in vanuit Amstelveen

Mogen de vakmensen van ons reinigingsbedrijf uw dakpannen, gevel of terras reinigen in Amstelveen? Of mogen wij een hele brug schoonmaken of een viaduct reinigen? Als u kiest voor een gevelreiniging, wijzen wij u graag op het feit dat we ook graffiti kunnen verwijderen. En omdat wij ook functioneren als voegbedrijf, kunnen we meteen uw gevel van nieuwe voegen voorzien. Bel naar 033-2110442, stuur een mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar Amstelveen om het een en ander professioneel te reinigen!

Back To Top