033-2110442
skip to Main Content

Ontmoet in Amersfoort uw specialist in reinigen

Zoekt u in Amersfoort naar een reinigingsbedrijf dat een viaduct of brug kan schoonmaken? Wilt u uw dakpannen, gevel of terras laten reinigen? Of wilt u iemand inschakelen die graffiti kan verwijderen? Bij reinigingsbedrijf Zoet Services zit u in al deze gevallen goed.

Wij zijn gespecialiseerd in een brug schoonmaken, een viaduct reinigen, maar ook in een terras reinigen en het verzorgen van gevelreiniging. Wij kunnen zelfs de voegen van uw pand bijwerken. U hoeft dus niet meer op zoek naar een voegbedrijf. Laat ons weten wat ons reinigingsbedrijf voor u in Amersfoort mag schoonmaken.

Reinigingsbedrijf

Reinigingsbedrijf Amersfoort

Graffiti verwijderen

Laat ons reinigingsbedrijf uw dak, terras of gevel reinigen

Mogen wij uw dakpannen, terras of gevel reinigen? Laat ons in Amersfoort dan eerst bepalen welke apparatuur en reinigingsmethode het meest geschikt is voor de klus. Soms is ons hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging de beste keus. Wat we in Amersfoort ook kiezen, wij zorgen voor een stralend schoon en duurzaam resultaat.

Ons streven naar duurzaamheid ziet u goed terug in onze gevelreiniging. Wij kunnen uw gevel namelijk ook impregneren. Zo blijft deze beter bestand tegen komende invloeden van buitenaf. Schakel ons reinigingsbedrijf in voor dit totaalpakket aan diensten of voor een ander project.

Nodig ons uit voor een specialistische klus in Amersfoort

Uiteraard kunt u ons graffiti laten verwijderen, een gevelreiniging laten verzorgen of dakpannen laten reinigen. Maar ons reinigingsbedrijf is voor nog veel meer in te schakelen. Wist u bijvoorbeeld al dat wij de beschikking hebben over uiterst ingenieuze apparatuur en moderne reinigingsmiddelen? Hiermee kunnen wij niet alleen uw terras grondig reinigen, maar ook een hele brug schoonmaken of een viaduct volledig reinigen!

Kortom, ons reinigingsbedrijf staat voor elke klus voor u klaar. Wenst u ons bijvoorbeeld in te schakelen voor een gevelreiniging? Dan komen wij niet alleen uw gevel reinigen, maar desgewenst ook graffiti verwijderen en nieuwe voegen plaatsen. Laat die taak maar over aan de voeger van ons reinigingsbedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Wanneer mogen wij in Amersfoort starten met schoonmaken?

Kortom, u hoeft in Amersfoort niet meer op zoek naar een reinigingsbedrijf dat uw dakpannen, terras of gevel kan reinigen. Schakel ons in voor de gevelreiniging. Desgewenst voorzien wij uw gevel ook meteen van nieuwe voegen.

Wij functioneren niet voor niets ook als vakkundig voegbedrijf. Wilt u dat wij een viaduct reinigen of een grote brug schoonmaken? Schakel ons in door te bellen naar 033-2110442, stuur een e-mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar Amersfoort voor een professionele reiniging!

Back To Top