033-2110442
skip to Main Content

Schakel ons in om iets te reinigen in Almere

Is het tijd uw dakpannen in Almere, Almere-Stad, Almere-Poort, Almere-Buiten of Almere-Haven te laten reinigen? Of wilt u uw gevel laten reinigen? Schakel reinigingsbedrijf Zoet Services en wij komen meteen die graffiti verwijderen. Naast dat u ons in kunt schakelen voor dakreiniging en gevelreiniging, bent u bij ons aan het juiste adres als u uw terras wilt laten reinigen, een brug wilt laten schoonmaken of een viaduct wilt laten reinigen. En dan hebben we het nog niet eens over onze diensten als voegbedrijf gehad! Kortom, wat mag ons reinigingsbedrijf voor u in Almere schoonmaken?

Reinigingsbedrijf

Graffiti verwijderen

Reinigingsbedrijf Almere

Als u uw terras, gevel of dak laat reinigen door ons reinigingsbedrijf

Alvorens ons reinigingsbedrijf in Almere uw terras, gevel of dakpannen gaat reinigen, voeren we een grondige controle uit. Op die manier bepalen we welke reinigingsmethode we gaan gebruiken. hogedrukreiniging, lagedrukreiniging, Torbostralen of een chemische reiniging?

Welke keus wij ook maken, onze resultaten zijn altijd stralend en duurzaam. Wilt u ons langs laten komen voor een grondige gevelreiniging? Bedenk dan dat wij uw gevel ook meteen kunnen impregneren. Ons reinigingsbedrijf biedt nog veel meer totaalpakketten. Hiervoor zijn wij samenwerkingen aangegaan met andere ondernemingen. Bent u geïnteresseerd in onze veelzijdige en klantgerichte aanpak? Nodig ons reinigingsbedrijf uit in Almere!

Ontdek in Almere onze diensten in specialistisch reinigen

Gevelreiniging, graffiti verwijderen en dakpannen reinigen behoren tot onze standaard diensten in schoonmaken. Daarnaast bieden wij specialistische diensten aan. Zo kunnen wij uw terras reinigen, een brug schoonmaken en een viaduct reinigen. Voor deze specialistische schoonmaakklussen gebruikt ons reinigingsbedrijf de nieuwste reinigingsmiddelen en ingenieuze apparatuur.

En niet te vergeten onze ruime ervaring en specifieke kennis in het schoonmaken. Wilt u ons voor niets anders dan een gevelreiniging inschakelen? Bedenk dan dat wij, nadat wij uw gevel reinigen, deze ook meteen kunnen voegen. Bij ons reinigingsbedrijf werkt namelijk ook een vakkundige voeger!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Onze diensten

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van grondige reiniging van woningen, bedrijfspanden en openbare ruimten.

Chemische reiniging

Chemische reiniging kan voor u dè oplossing zijn voor hardnekkige problemen.
Met behulp van chemische reiniging is bijvoorbeeld roest goed bij de kern aan te pakken. Roest alleen verwijderen is alleen vaak niet genoeg. Ook dient de oorzaak aangepakt te worden. Chemie kan helaas niet altijd ingezet worden. Wij gaan u hierbij in adviseren wat tot uw mogelijkheden behoort.

Lagedrukreiniging

Wij krijgen uw ondergrond weer netjes onder gepaste druk. Afhankelijk van de situatie biedt Zoet Services dit aan, bijvoorbeeld wanneer een ondergrond een afwerking heeft die niet onder hogedruk gereinigd gaat worden. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, gips, natuursteen, gevels voorzien van Keim, maar ook beton.

Conserveren

Met conserveren beschermt reinigingsbedrijf Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Reinigingsbedrijf Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing.

Torbostralen

Uw stenen gevel een nieuw uiterlijk geven, doet u door hem te laten Torbostralen. Met Torbostralen behaalt u, geheel zonder beschadiging, een compleet nieuw resultaat. Torbo gevelstralen is wel wat bewerkelijker dan uw gevel hogedruk reinigen. Als Zoet Services Torbostralen adviseert, dan is het resultaat ook anders dan met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniging

Voor een mooi schoon resultaat van uw gevel, dak, bestrating of civiel kunstwerk verzorgt Zoet Services graag een hogedrukreiniging voor u. Zoet Services doet dit door professioneel en ingenieus materieel te gebruiken. Onze kundige medewerkers weten precies hoe ze de machine moeten instellen voor een optimaal resultaat.

Voegrenovatie

Voegen bieden bescherming aan de opbouw van uw gevel door elasticiteit. Het sluit de gevel af voor invloeden van buitenaf. Door de optimale samenstelling van de specie, het verdichten van de voeg en conserveren van de voeg krijgt u een kwaliteitsvoeg die jaren meegaat.

Voorbeelden van onze projecten

Geef aan ons door wat wij in Almere mogen schoonmaken

Kortom, schakel ons reinigingsbedrijf in voor al uw schoonmaakklussen in Almere. Wij komen graag uw terras, dakpannen en gevel reinigen. Ook kunnen wij langskomen om een complete brug te komen schoonmaken of een viaduct te reinigen.

Wenst u onze diensten in gevelreiniging? Laat ons dan ook graffiti verwijderen en uw gevel voegen. Zo maakt u ook kennis met ons als uw voegbedrijf. Bel naar 033-2110442, mail naar info@zoetservices.nl of vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen in Almere, Almere-Stad, Almere-Poort, Almere-Buiten of Almere-Haven!

Back To Top