033-2110442
skip to Main Content

Uw specialist in het reinigen van kademuren en basaltglooiingen

Bent u op zoek naar een specialist in het reinigen van kademuren en basaltglooiingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een allround reinigingsbedrijf. Doordat wij beschikken over ingenieuze apparatuur en moderne reinigingsmiddelen, kunnen wij snel en eenvoudig kademuren en basaltglooiingen schoonmaken. Zijn de objecten die u wilt laten schoonmaken, voorzien van mos, vogelpoep, algen aanslag of ontsierende graffiti? In al deze gevallen bieden wij een uitkomst. Wilt u meer weten over onze diensten, aanpak en prijzen? Neem contact met ons op en laat het schoonmaken aan ons over!

Waarom Zoet Services

Het schoonmaken van een kademuren en basaltglooiingen is specialistisch werk en is niet aan elk reinigingsbedrijf over te laten. Bij ons weet u zeker dat het reinigen efficiënt, vakkundig en vlot gebeurt. Wij gaan zeer snel te werk, zodat de kademuren en basaltglooiingen binnen no time weer kan worden gebruikt. kademuren en basaltglooiingen worden gereinigd door middel van moderne apparatuur. Denk aan heet water hogedrukunits (HD-units). Hiermee spuiten wij het vuil uiterst eenvoudig van het oppervlak af. Zitten er op de kade of glooiing ook nog grote stukken mos en onkruid? Dan wordt dit eerst (handmatig) verwijderd. Op die manier leveren wij straks een stralend schoon resultaat op. Schakel ons direct in!

Kies om deze redenen voor onze aanpak

Een kademuren en/of basaltglooiingen laten reinigen? Dan profiteert u van vele voordelen. Wij staan voor:

  • Servicegerichtheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Ingenieuze apparatuur
  • Veelzijdig dienstenpakket
  • Moderne reinigingsmiddelen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over onze ingenieuze HD-units? laat het ons weten! Wij zorgen altijd voor een stralend schoon, duurzaam en prachtig resultaat! Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij een datum kunnen inplannen voor de complete reiniging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw bedrijfspand, woning of openbare ruimte weer vakkundig schoon?
Schakel het deskundige team van Zoet Services in!

Bekijk onze andere infrareiniging diensten: bruggen & viaducten reinigensteigers & vlonders reinigen

Back To Top