033-2110442
skip to Main Content

Gevelreiniging

Hogedrukreiniging en lagedrukreiniging

Afhankelijk van de ondergrond, kan het voldoende zijn om de oppervlakkige vervuiling met alleen (heet) water af te spoelen.

Wij spuiten altijd met gepaste druk, variabel tussen de 50-350 bar, om schade aan de gevel te voorkomen. Te veel geweld, door te hoge druk, beschadigt namelijk de voegen en de stenen.

Zandstralen / softstralen

Bij zandstralen worden met behulp van een compressor, perslucht en water, gritkorrels tegen de muren en gevels geblazen.Het is één van de meest effectieve vormen van gevelreiniging.

Bij uitstek geschikt voor het:

  • schoonmaken van ernstig verontreinigde gevels met diep ingedrongen vuil, zoals graffiti.
  • verwijderen van oude pleister lagen.
  • verwijderen zwarte aanslag.

Na het reinigen wordt alles netjes opgeruimd.

Reinigen van gevels van Gevelreiniging Soestgebouwen die door jaren van organische en atmosferische vervuiling zijn aangetast

Na een aantal jaar vertoont de gevel zijn sporen van vervuiling. Door tijdig onderhoud te plegen kun je de gevel bijna als nieuw krijgen. Een gevelreiniging kunnen we bij verschillende ondergronden toepassen.

Bij afgewerkt hout, metalen beplating of kunststof beplating, eigenlijk bij van alles met een gladde en afgesloten ondergrond kunnen gebruik maken van een Tuckerpole systeem. Ook wel een Gevelreiniging door middel van Tuckerpole systeem genoemd.

Back To Top