033-2110442
skip to Main Content

Langer plezier van een schoon en heel resultaat van uw ondergrond

Met conserveren beschermt Zoet Services de ondergrond van invloeden van buitenaf. Eerst bekijkt Zoet Services of uw ondergrond klaar is om direct te conserveren. Indien dit niet het geval is, wordt de ondergrond eerst grondig gereinigd. Zoet Services biedt hierbij een totaaloplossing. Hieronder meer informatie over gevel hydrofoberen en impregneren, graffiticoating aanbrengen, kozijnenen conserveren, harde voeren in de was zetten. Gevolgd door een overzicht van wat voor ondergronden u kunt conserveren, wat voor productsoorten Zoet Services hiervoor gebruiken en afgesloten wordt met een lijst van uitgevoerde projecten.

Gevel hydrofoberen/impregneren

Het hydrofoberen/impregneren van uw stenen of betonnen gevel is zeker aan te raden, zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Als u iets nieuws koopt, wilt u het nieuw houden, daarom is het verstandig te hydrofoberen/impregneren. Als u iets reinigt, spuit u altijd iets van de ondergrond open. Dit kan in de toekomst zorgen dat nieuwe vuilaanhechting kans krijgt om te ontstaan. Door te hydrofoberen/impregneren brengt u een dun doorzichtig laagje aan wat ervoor zorgt dat water direct langs de gevel naar beneden loopt. Stenen en voegen zijn als een spons en zuigen makkelijk water op wanneer ze niet zijn behandeld. Zoet Services geeft garantie op het hydrofoberen/impregneren, zowel vanuit de fabriek als op het aanbrengen. Het verschil in hydrofoberen en impregneren zit hem in dat hydrofobeer ademend en impregneer afsluitend is. Zoet Services adviseert eigenlijk altijd om te gaan voor een hydrofobeermiddel. Mocht er toch nog vocht in de gevel zitten, dan gaat dat naar buiten en slaat dit nooit terug naar binnen. Ook kiest Zoet Services bijna in alle gevallen voor een op water gebaseerd hydrofobeermiddel tegenover een middel op oliebasis. Dit is veiliger aan te brengen en is minder belastend voor het milieu.

Graffiticoating aanbrengen

Wordt uw vastgoed keer op keer onder gekliederd met graffiti of wilt u preventief te werk gaan? Graffiticoating is op verschillende ondergronden toe te passen. Na verwijderen van eventuele oude graffiti brengt Zoet Services deze coating voor u aan. U kunt kiezen tussen een permanente variant of een semi-permanente variant. Deze is doorzichtig of in de door u gewenste RAL-kleur. Na het aanbrengen van de coating is nieuwe graffiti makkelijk te verwijderen en is de kans dat de ondergrond aangetast wordt door de graffiti verkleind. Zat er semi-permanente coating op de ondergrond? Dan dient hier plaatselijk een nieuwe laag aangebracht te worden.

Kozijnen conserveren

Ook onderhoudsarme kozijnen als kunststof of aluminium kozijnen hebben onderhoud nodig. Zoet Services gaat dit voor u verzorgen. Eerst reinigt Zoet Services het kozijn grondig. Daarna wordt een op maat uitgekozen conserveringsproduct aangebracht. Uw kozijnen hebben weer de oorspronkelijke kleur terug en zijn weer beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Harde vloeren in de was zetten

Wilt u uw vloeren weer laten stralen? Linoleum, houten vloeren en ook harde vloeren worden vaak beschermd door een glimmende of matte laag van was. Echter, na jaren loopt u de was er af en gaat vuil in de was zitten. Het is belangrijk, voor het behoud van de vloer, om hier aandacht aan te besteden. In sommige gevallen is een simpele reiniging al voldoende om daarna waslagen aan te brengen. Wanneer het onderhoud lang op zich heeft laten wachten of vele lagen al zijn aangebracht, moeten de oude waslagen eerst verwijderd worden alvorens nieuwe waslagen aangebracht gaan worden. Zoet Services heeft ruime ervaring met het onderhouden van dit soort vloeren. Uw vloer kan er dan weer jaren tegenaan. Natuurlijk zijn er nog tal van mogelijkheden wat u kunt laten conserveren door ons. Neem gerust contact met ons op bij specifieke vraagstukken.

Ondergronden die Zoet Services conserveert:

 • Beton, impregneren, hydrofoberen, coaten of graffitiecoating
 • Bakstenen, impregneren, hydrofoberen of graffitiecoating
 • Houtwerk, schilderen, impregneren, hydrofoberen en was
 • Natuursteen poreuze ondergrond, semi-filmvormant
 • Trespa, conservering, moluculair, was en nanocoating
 • Aluminium verkrijten ondergrond, conservering moluculair
 • Harde vloeren, was

Productinformatie

Voor verschillende soorten ondergronden bestaan er verschillende soorten oplossingen in het conserveren. Afhankelijk van de wensen van de klant zoekt Zoet Services een product uit om een op maat geleverde oplossing aan te dragen. Producten waar Zoet Services mee werkt:

 • Impregneermiddel
 • Hydrofobeermiddel
 • Graffiticoating permanent en semi-permanent
 • Coating
 • Nanocoating
 • Moleculaire conservering
 • Was

Vrijblijvende offerte voor conserveren

Wilt u iets laten conserveren? Het mooie vast houden? Voor een oplossing op maat komt Zoet Services graag op locatie de werkzaamheden met u bespreken ten behoeve van een vrijblijvende offerte. In overleg zet Zoet Services een proefstuk, zodat u kunt kiezen voor welke oplossing u wilt gaan.

Back To Top