033-2110442
skip to Main Content

Onze diensten

Reinigingsbedrijf

Onze hogedrukmachines zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. Bijvoorbeeld voor het reinigen van bestrating, bruggen, monumenten en gevels van woningen en bedrijven. De druk is instelbaar van 50-350 bar en de temperatuur van 5-120 ℃.

lage druk reinigen

Lagedrukreiniging

Bij kwetsbare of poreuze ondergronden zoals, keralit, trespa of stucwerk kunnen wij reinigingen uitvoeren waarbij de ondergrond niet beschadigd en wel een schoon resultaat behaald wordt. Hiervoor maken wij gebruik van een telewashsysteem, stoomreinigers of handmatige reinigen.

torbostralen

Wanneer de verontreiniging te groot is of achterstallig onderhoud de ondergrond oppervakkig heeft aangetast lukt het nog wel met de Torbo om een egaal resultaat te behalen waarbij dit vaak niet lukt het hogedrukreiniger. Door kennis een juiste keuze van straalmiddel en afstelling van de Torbo kunnen er op verschillende ondergronden gereinigd worden zonder te beschadiging.

voegrenovatie

Een cement voeg gaat 30 tot 50 jaar mee afhankelijk het type voeg en de belasting van de voeg van buitenaf. Wij kunnen de voegen voor u uithalen en opnieuw voegen. Al nagedacht over wat voor voeg u wilt? En welke kleur? Monumentaal pand en wensen voor een knip- of snijvoeg. Ook hiervoor bent u bij ons aan juiste adres.

chemisch reinigen

Regelmatig bied chemische reiniging oplossing. Hierbij kunt u denken aan het inschuimen van stuctwerk of rasters tegen mossen en algen. Zout uitbloei bij nieuwbouw. Het verwijderen van cementsluier. Graffiti’s verwijderen.

conserveren

Conserveren op ons vakgebied betekend de ondergrond behandelen met een product ter beschermen van invloeden van buitenaf. Zorgt er voor dat de ondergrond minder snel vervuild al dan niet makkelijker te reinigen is. Hierbij kunt u denken aan hydrofoberen/ impregneren van o.a. beton of metselwerk. Een anti graffiticoating aanbrengen op uw vastgoed of civiel kunstwerk. Aluminium, trespa, kunststof laten herleven door op molecule basis te voeden.

Back To Top